• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy macie inne hobby oprócz DIYAudio?

bingant napisał:
csbiczek napisał:
raffal81, a co on taki smutny? :razz:

mam nadzieję, że raffal81 nie powidział mu, że na święta będzie pasztet z królika ;) :)

Krolik sie wabi TAJFUN i jest istnym tajfunem ;))) kabelki w domu wszystkie pozarte ;P i czesto strasze go ze bedzie z niego pasztet ;P

Ale on tylko tak smutno wyglada, bo tak naprawde to widac ze zle mu z oczy patrzy, na tym zdjeciu smutny nie jest tylko juz cos kombinuje ;P

Co do rybek, to miałem kiedyś (chociaż mozna powiedzieć że to mój ojciec je hodował) takie najbardziej pospolite gatunki jak mieczyki, gurami skalary, więcej nie pamiętam ;P W końcu akwarium zaczęło przeciekać a rybki oddałem dla kolegi i tak skończyła sie moja przygoda z akwarystyką.

O dziwo robione CANONEM 450D jezeli chodzi o krolika ;)) to nie wiem jakim sposobem wyswietlilo sie 1000D ;)))

Ps. Dzisiaj mi gnojek zjadl kabel od ladowarki ;P

krolik3.jpg

;)))

Canon 450D to na pewno ;)) nie wiem jakim cudem pokazuje sie 1000D ;)

Szklo ? hmm nie pamietam ale chyba CANON 50/1.8 a jak nie to zwyklym kitowym ;) tym co dodaja go do 450 :) Niedawno zakupiony zostal TAMRON 28-75/2.8 bardzo fajny ladnie ostrzy i w ogole :)

bingant napisał:
jeżeli to jest 50/1.8, to trafiłeś na bardzo dobrą sztukę

Sztuka sztuka ale obiektyw tez musi byc zgrany z aparatem ;) niektore obiektywy wspopracuja z danym modelem lepiej lub gorzej, mi sie trafilo tak ze lepiej :)

widac ze napewno to kitowiec nie jest. ja na tamrona zbieram bo nic w yej cenie nie dostane, a kitowym srednio to wszystko wyglada

Dolphin Powiem Ci ze tym kitowym IS co jest dodawany do 450, to mozna naprawde ladne zdjecia trzaskac :))))

Ale masz racje ceny obiektywow to istna masakra :) dlatego zostal zakupiony TAMRON, musialem troche sie nameczyc zeby dostac wersje ktora ostrzy przy 2.8, trafia sie wiele ktore mydla, no ale mi sie udalo :)))

tak na marginesie zaraz wychodze do pracy a tu -18 na dworzu ;/ dzizes

jednak obstawiam, że te zdjęcia mogą być raczej z Tamiego

chociaż mogę się mylić, bo Ty masz cropa

Powrót