• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

czy to bedzie grało??

No raczej nie bo pod te sharpy to od 8 ohm mozna podlaczyc a mi sie cos wydaje ze ten blaupunkt ma 4 ohm bo to do auta...

skrzynia jest strasznie beznadziejna wolal bym dolozyc pare groszy nawet mniej niz 50zl i kupic JBL GT4, slyszalem ta skrzynie i wiecej juz nie chce

ja sie moge wypowiedziec na temat tej koncowki ze jest bardzo dobra i ma naprawde spora moc :)

tylko jestem ciekawy czy ten wzmacniacz radzi tą skrzynie??a co do skrzynii blaupunkta to slyszalem jak gra w samochodzie i musze powiedziec ze ma ona bardzo miekki basi o taki mi wlasnie chodzi i nie wali jak niektore tuby jak kijem w karton.....
jeszcze jedno pytanie:czy jest mozliwosc zeby cala moc wzmacniacza poszla na skrzynie bo nic innego do niego nie podłaczam???

i tak nie wytrzyma wiekszej mocy to po co dawac wiecej, moze miekko gra ale zero "wykopu"

Powrót