• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy Uniampa można porównac do innuch wzmacniaczy?

Reakcji
0
Witam Mam pytanie moze nie na miejscu ale sprobuje. Poniewaaz chce zbudowac sobie ten wzmacniacz i jestem ciekaw do jakich konstrukcji, firm mozna go porownac Czy wogóle ktos porównywał i widział podobieństwo. POzdrawiam

A mam jeszcze jedno pytanie mam starą obudowę po equalizerze diory ale wysokośc jej to 8 cm mysle ze ten wzmak razem z radiatorem potzrebuje wyższej obudowy Czy mam rację jaka powinna by wysokośc czy można da inny radiator

Ja mam obudowę, której wysokość wewnętrzna wynosi właśnie 8cm. Dlatego dałem mniejszy radiator 7cm. Większego nie trzeba. A jakby się coś za mocno grzało to przecież Irek dodał do układu kontrolę temperatury radiatora.

Poza tym jeśli jest niższy to może być szerszy lub możesz dodać wentylator...

mozna zastosowac profil A6023 ktory ma zebro 5cm i wtedy wystarczy 7-8cm.

Powrót