Jak w temacie. Zastanawiam się jaką tu można skuteczną metodę wymyślić. Oczywiście najbardziej oczywistych metod nie biorę tu pod uwagę - czyli wilgotna ścierka, lub cienki papier ścierny (120-200). Zna ktoś jakieś lepsze patenty?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
paldo napisał:funiax1, klej zeschnięty już dawno, i nie jest on głównym problemem, raczej jakies zabrudzenia nie wiadomo skąd są w przewadze. (Głównie od frezarki, mam też problem z usunięciem śladu po ołówku, większość poszła,ale cały czas go widać)
marko3T napisał:Raczej tylko szlif, ale uważaj fornir to nie deska parkietowa, w którymś momencie trzeba powiedzies sobie stop.
marko3T napisał:Nie masz zabezpieczenia na stopce frezarki? Bo z tego co piszesz zabrudziłeś fornir aluminium.
on jakieś meble robi, wątpię żeby drugi raz chciał to fornirować.lklukasz napisał:to połóż jeszcze raz fornir :wink:
lklukasz napisał:to połóż jeszcze raz fornir :wink:
mówiłeś jak się męczysz więc tylko żartowałem.paldo napisał:Nie ma szans :evil:
będzie, zmiana koloru na ciemny bejcą :mrgreen:lklukasz napisał:ale jak się nie uda usunąć to innej możliwości nie będzie.
to też jest jakieś rozwiązanie :wink:funiax1 napisał:będzie, zmiana koloru na ciemny bejcą :mrgreen:
dabyl napisał:Trochę nie rozumiem tematu.
| To Ty mnie nie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że Twoje pytanie jest moim zdaniem zbyt błache jak na zakładanie nowego tematu. Jak pójdziemy dalej w takim kierunku to niedługo zaczną pojawiać się tematy z pytaniem >>jak wyjąć głośniki z pudła kartonowego<< - to raczej nie pomaga w polepszeniu zawartości merytorycznej forum a tylko je zaśmieca. No ale ok, czekaj dalej na odpowiedź na pytanie >>jak zetrzeć ołówek z forniru<< | |