Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
skiba32d napisał:3000zł
skiba32d napisał:rzeczy wytwarzane bedą prze ze mnie
nie żebym zniechęcał, może być ciężko... Wszystko to zależy od tego w jakim czasie chcesz tą kasę zarobić...skiba32d napisał:mam tylko 16 lat
czas nie gra roli.csbiczek napisał:Wszystko to zależy od tego w jakim czasie chcesz tą kasę zarobić...
no to w 2-3 lata myślę że handlując obojętnie czym zarobisz 3000zł... :???: Podaj chociaż jakiś zarys czasowy(miesiąc, pół roku, rok)skiba32d napisał:czas nie gra roli.
csbiczek napisał:no to w 2-3 lata myślę że handlując obojętnie czym zarobisz 3000zł... Podaj chociaż jakiś zarys czasowy(miesiąc, pół roku, rok)
Co do zarabiania to naprawdę będzie ciężko... Jeśli chcesz czymś pohandlować to musisz mieć kasę żeby zainwestować ją, możesz robić obudowy do kolumn na zamówienie jeśli potrafisz, możesz jakieś wzmacniacze poskładać i sprzedać(trawić samemu pcb etc), możesz na zamówienie trawić pcb, no opcji jest sporo, musisz tylko się trochę wysilić... No i nie licz na to że ktoś Ci poda gotowy pomysł na którym zarobisz powiedzmy 3000zł w 3 miesiące bo raczej nikt czegoś takiego Ci nie podsunie bo woli samemu zgarnąć te 3 tysiaki...
sam wymyśl... Temat raczej bez sensu bo wg mnie raczej nikt Ci nie da dobrego pomysłu bo woli sam zarobić...skiba32d napisał:A coś poza audio?
csbiczek napisał:sam wymyśl... Temat raczej bez sensu bo wg mnie raczej nikt Ci nie da dobrego pomysłu bo woli sam zarobić...
zobacz po ile coś takiego jest, czy to schodzi, za ile Ty możesz to poskładać(raczej brać większe ilości żeby bardziej Ci sie opłacało=musisz zainwestować kasę)skiba32d napisał:no a te tda? opłacało by się?
i trzeba mieć kasę na inwestycję... No i za wiele nie można handlować bo się US dobierze do tyłka...dolphin123 napisał:Tylko trzeba wiedziec troche co i jak w temacie.
to wiadome.csbiczek napisał:trzeba mieć kasę na inwestycję...
Wystarczy napisac ze sprzedajez czas poswiecony grze plus konto na tym serwerze i juz jest okjapycz1 napisał:Można też jak wiele osób robi handlować kontami do gier(np tibi :mrgreen: ) choć z tego co wiem jest to niezgodne z regulaminem wielu takich gier.
\