• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

czym napedzic....

Reakcji
0
...glosnik stx GDN-22-120-4-SS ?

Przeznaczenie tego glosnika to niskobudzetowy sub, do robienia jako takiego halasu basowego glownie w muzyce i filmach ;](ten przetwornik poniewaz srednio mi zalezy na jakosci dzwieku, a takze z powodow finansowych...). Mam zamiar go wstawic w bude ~27l (30x30x30), macie jakies sugestie co do tego projektu?

kup mostek tda od Irka za 120 zl i to mu wystarczy. W tym mostu masz juz wszystko wystraczy ze dokupisz trafko i bedzie git.
A co do projektu to wszystko ok

Pozdro

moze byc i wersja 8omowa z tym nie ma problemu bo jeszcze nie kupilem glosnika, narazie chce sie zabrac za bude ;)

hehe nie popatrzylem na ten szczegol :) To tak jak Takero prawi pojedyncze tda lub p3a :)
ale 1 tda to chyba troche za malo do tego stx"a

a teraz glupie pyt... gdzie zamowic ten mostek? konkretnie u Irka i do niego pisac? czy jest jakis nie wiem... formularz? :P

ok to juz chyba wszystko wiem co chcialem wiedziec, dzieki za szybkie odpowiedzi :)

[ Dodano: 2006-01-02, 21:30 ]
jednak nie wszystko :>

trafo do zasilenia tego wzmaka: TS150 230/2x24V wystarczy? jesli tak to mam pytanie:
jakie powinno byc natezenie pradu dla tego wzmaka? bo tata ma gdzies cos takiego tylko pyta mi sie jakie ma byc natezenie :P a ja nie znalazlem tej danej na toroidy.pl :P

prosze o wyrozumialosc..

Powrót