paldo napisał:niektóre nawet ciężko by odróżnić od lustrzankowych
a na czym według Ciebie polega różnica pomiędzy obrazem z lustra a kompaktu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
paldo napisał:niektóre nawet ciężko by odróżnić od lustrzankowych
kolega ma i sie czesto chwali - jak na telefon robi naprawde fajne zdjeciaQuester napisał:csbiczek, przy mocnym oświetleniu aparacik w telefonie potrafi zadziwić... dla przykładu zerknij sobie w necie na sample z SE K800i Nie mówię, że jakość jest dobra, ale zaskakująca jak na takie małe coś zwane przez producentów matrycą i obiektywem
bingant napisał:a na czym według Ciebie polega różnica pomiędzy obrazem z lustra a kompaktu?
paldo napisał:Czy mam rozumiec ze wedlug ciebie nie ma zadnej??
paldo napisał:Jeżeli nie widzisz różnicy no to szkoda.
paldo napisał:Powiedz to Questerowi, że nie potrzebnie tyle kasy wydał, mógł przecież to samo zrobić aparatem za 50zł
paldo napisał:Zapytałem dlatego, ponieważ wyraźnie napisałeś "niektóre nawet ciężko by odróżnić od lustrzankowych" i tutaj byłem ciekaw na czym, według Ciebie polega ta różnica.
luke666 napisał:Jak na komórkę to chyba nie jest źle? :wink:
csbiczek napisał:luke666, no faktycznie fotki znośne ale za ten telefon co Ty masz mam mój obecny aparat, telefon i jeszcze mam na piwo :razz:
paldo napisał:Po prostu fajne zdjęcia robi, wyraźne, super oddaje kolory, są żywe i intensywne, fajnie łapie ostrość, ale oczywiście nie zawsze tak wychodziGłównie jak jest dobre dzienne światło
![]()
dolphin123 napisał:paldo moze wydaje Ci sie ze tak jest dlatego ze te zywe i intensywne kolory nie sa naturalne, sa po prostu bardziej rzucajace sie w oczy.
bingant napisał:tak właśnie podejrzewałem, chciałem się tylko upewnić![]()