Co wolno a czego nie? Czy polipropylynowe/celulozowe membrany można przetrzec suchą wilgotna lub mokrą szmatką jak sie zakurzą albo co? A kopułki tkaninowe? Co z nimi? Jak coś na nie osiądzie to zepsuje dźwięk, jak to wyczyścić?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Spacestar napisał:Co wolno a czego nie? Czy polipropylynowe/celulozowe membrany można przetrzec suchą wilgotna lub mokrą szmatką jak sie zakurzą albo co? A kopułki tkaninowe? Co z nimi? Jak coś na nie osiądzie to zepsuje dźwięk, jak to wyczyścić?
pędziel?... ja tam wole tego nie dotykac bo mam juz stare i moze sa skruszale kopulki... nasiąkło ?... papier :/ Ale nie szkodziradioaktiv napisał:kopulki pedzelkiem z cienkim miekim wlosiem, membrany wilgotna szmatką, ALE! raz chcialem przetrzec mojme TVM i okazalo sie ze jak przetarlem wilgotna szmatka to membrana minimalnie nasiakla
to byl jokeradioaktiv napisał:zostaly brzydkie biale sady, ale spokojnie, jak wyschlo to bylo ok, napewno nie wymienilbym brudnej membrany