• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

DAC Musiland Dragon 02 USB

Reakcji
0
Witam

Nie mam miejsca na komputer stacjonarny w pokoju, wiec musze zamienic mojego wysłużonego Xonara dx/xd na coś innego co będzie współpracowałem z laptopem i wzmacniaczem (Denon PMA 860 + 18-140-8-awx + Seas 27tbfc/g).

Planuję zakup DAC'a i po głębszym googlaniu stwierdziłem, iż model: Musiland Monitor 02 US USB dragon może być całkiem przyjemny.

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat tego sprzętu / polecić coś w podobnej cenie (można go zakupić za ok. 420zł) ?

dlaczego akurat emu? o dragonie czy całą mase pozytywnych opinii, a na temat emu ze to straszna budżetówka, poza tym tragicznie wygląda ;)

emu są bardzo dobre, to nie firma kogucik a legenda samplerów / emax , emaxII / , dzisiaj połknięta przez creative sprzedaje też karty dźwiękowe przeznaczone dla domowych muzyków.

Ostatnia edycja:
Powrót