• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

dajcie jakis model kolumny 2 way!

Reakcji
0
czesc mozecie mi podac jakis model kolumny 2 way !? najlepij na jakims alfku(16)! z gory dzieki ! pozdrawiam

na.... alfku:>?
PS> nie czaje o co chodzi:P
Jest wpip i nazat konstrukcji 2 way.....

a ty dalej z tym alfhardem :P
<lol> 2 way na lw 1200 <rotfl>
a czemu akurat na alphardzie?

Alfhadr, czyżby powstała już podróbka Alpharda? :D

Dobrze Maxi mówisz, "...Ludzie, pomyślcie zanim coś napiszecie... ".

noo jezu pomylka sorka !!! a dlaczego akorat na tym glosniku ??? bo kolega tanio sprowadza ! i jest okazja ! to mozecie mi dac tan model czy nie ??

PS. Jeszcze gdzieś tu była jakaś konstrukcja na jakimś WH alpharda...

kacperlca napisał:
kurde no chce sobie zrobic kolumne 2 way na glosniku niskotonowym alfhadr np na takim http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60711402 ! mozesz mi doradzic jaki mam zastosowac wzor kolumny 2 way zamnkietej !!

[ Dodano: 2005-08-28, 22:25 ]
tylko ze on jest 300mm a ja chce na 160mm gora do 200mm

Przetwornik 12" jest za duzy do koluny 2way, po porstu nie odtworzy powierzonego mu pasma. Druga sprawa, ze ten glosnik to tandeta i daleko jej do mniejszego brata legendy LW800, ktory pomimo tego ze jest tlyko 8" rowniez nie nadaje sie do 2way.
Proponuje Arv-ke czeska i do tego stx'a 14 lub xw 165 TVM lub 150tke

Powrót