• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dali 450 co zrobić z wysokimi?

hym...niech pomyśle ... konkretnie to sprzedać w pizdu i zrobić dobre kolumny :)
Wiem, wiem tak myślałem że będą takie odpowiedzi. A może zastanowisz się nad tym tak serio co mogę z nimi zrobić, ja nie mam jakiś ogromnych wymagań chciałbym tylko poprawić to co zawsze było ich piętą achillesową. Poza tym jak dla mnie całkiem fajne kolumny. To nie jest pytanie jak polepszyć bas w altusach bo gwizdki już napie.....ją jak trzeba, dlatego proszę o normalne podejście do sprawy.

Ostatnia edycja:
Ja Ci napisalem, mozesz wymienic wysokotonowke, poprawic strojenie, wytlumienie, zaprojektowac od podstaw nowa zwrotnice, tylko pytanie czy to zrobsiz sam?

Zwrotnicy sam nie zaprojektuje dlatego proszę o pomoc na forum. Jeżeli chodzi o wymianę wysokotonowego to jaki proponujesz do tego zestawu?

Tak jak pisałem kilka postów wyżej są dość wycofane przez co mało szczegółowe słychać że potencjał jest jednak detale są słabo słyszalne, chciałbym żeby góra była jaśniejsza.

Powrót