• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

darmowy hosting zdjec - gdzie?

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
128
od jakiegos czasu wisi bardzo wredne ogloszenie na imageshack

You have 926 photos stored. Since you're over the 500 photo limit you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of April.

a od dzisiaj dodatkowo

Sorry you are over the limit
Uploading has been disabled. You have reached your upload limit of 500 images as a user with a free account. Please subscribe to a premium account or delete some files.

For more information visit our FAQ page

nie bede przeciez im placil co miesiac 2$ tylko za to ze mam gdzie ladowac fotki

i tu mam do was pytanie

czy znacie jakies darmowe hostingi do zdjec bez limitow?

lklukasz to jest bez sensu, bo za chwilę znowu będziesz musiał to robić i się pogubisz... Trzeba znaleźć alternatywę aby umieszczać fotki diy.

Ja właśnie z tym samym problemem przesiadłem się na www.photobucket.com - tez mamy nielimitowane konto - mozna wgrywac duze pliki, laduje sie szybciej niz na imagseshack,
W moim mniemanu jest bardziej intuicyjny, tylko w zakladce settings trzeba zaznaczyc zeby pokazywal tez kod dla miniaturek.

Tyle co brakuje mi wtyczki do firefoxa, zeby od razy przeciagac zdjecia i zeby je sobie sam uplowadowal, ale moze znajde :)

najbardziej wkurza mnie to ze usuna mi fotki i tam gdzie je juz wkleilem (dziesiatki tematow na naszym forum) beda puste zdjecia!
zawsze mnie to wkurzalo na innych forach a teraz tutaj bedzie to samo :/

Wykupic serwer za 20-30zł na rok i miec świety spokój

robilem rozeznanie - niekoniecznie bedzie to lepsze

Przecież pisze - photobucket.com - bez limitów, wszytko co na imageshac było jest i tu a działą bardziej intuicyjnie i szybciej.

Najlepszym darmowym hostingiem jak dla mnie jest picasa, można wrzucać dowolny typ pliku graficznego i wideo o dowolnym rozmiarze (miejsca mamy bodajże 1024MB), przykład https://picasaweb.google.com/104066...key=Gv1sRgCOrKr9fwjafD5AE#5689055350703234322
typ pliku BMP
rozmiar 8,65 MB
wymiary 1444x2096

korzystam tylko z hostingu istnieje możliwość też m.in. zarządzanie po przez program picasa grafiką na kompie ale mnie osobiście to nie podeszło

Jedyną wadą jest adres url, trzeba ręcznie ogarniać

proba

photobucket
IMG_3210.jpg

fajne ze po kliknieciu kodu automatycznie go kopiuje
wlasnie musze poszukac miniaturek

picasa

nadal nie wiem jak wkleic zdjecie :???:

---------- Post dodany o 19:34 ---------- Poprzedni post o 19:29 ----------

miniaturki mam
a z google nadal nie wiem jak wklejac :/

Mam(miałem) problem,ten sam i niechętnie ale kupiłem abonament na Fotosik,u.No nie ma nic za darmo.

na fotosiku przynajmniej mozna zaplacic...
ja myslalem nad placeniem za imageshack - ale nie ma jak :p

Powrót