Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Tak tak wlasnie tak to wyglada, tylko czemu w praktyce jest inaczej ? Szkoda ze jestes ze Szczecina bo bym Cie zaprosil do siebie zebys zobaczyl o czym mowie, sam nie moglem uwierzyc, a jednak kolosalna roznica. No ale po wyplacie lece do stolarza wycinac mdf tym razem bedzie jak Bóg przykazal, glosniczki jak najblizej siebie w pionie. (musze tylko jeszcze pokombinowac z przesunieciem kopulki mozliwie najblizej gornej krawedzi
Jak juz bedzie gotowe to zamieszcze troche fotek.
nie wiem czy juz pisalem kiedys, ale bardzo ladnie ci wyszly te podlogowki
w planach mam cos troche podobnego.. mianowicie 2x XW + 1x ARV.. chetnie zainwestowalbym w jakas pozadniejsza sekcje wysokotonowa ale jestem ciekawy jak to bedzie gralo w takiej konfiguracji, potem pomyslimy
skoro piszesz ze nawet jeden XW potrafi wyprodukować dośc duzo bassu jak na 16'stke to przy tandemie moze byc ciekawiej
piszesz tylko ze napedzasz go LM'em [chyba ta konstrukcja ktora mielismy juz okazje ogladac ], ale nie piszesz jak sobie z nimi radzi... czy to jest wystarczajaca moc czy jednak troche brakuje
digital, lm sobie radzi... chociaż tym kolumnom lepiej służyłby piekielnie szybki i mocny wzmak - Janek. Już miałem okazję je na nim testować, zupełnie inaczej. Lepiej, bardziej dynamicznie.
ps. mówiłęm, ze mogę odesłać, bo musiałbym je kompletnie od nwoa robić
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.