• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Diora ws 504.Podczerwien

Reakcji
0
Witam.Mam pytanie.. jak sprawdzic czy w moim wzmacniaczu jest sprawny port podczerwieni??? Kupiloem wzmacniacz bez pilota i nie wiem czy kupowac pilot bo jesli sie okaze ze irda jest niesprawna to strata kasy......

Moze warto poszukać u znajomych pilota uniwersalnego który będzie obslugiwał ten model...
Inna metoda mi do głowy nie przychodzi.

wlasnie wszystkie piloty od telewizorow magnedowidow wiez stereo i innych nie obsluguja.......

W sklepie mozna sie dogadac ze gdyby nie dzialal to zwrocisz towar. Akurat jesli chodzi o piloty to zauwazylem ze tego typu akcje czesto sie zdazaja w sklapach.

Od innej wieży nie będzie pasował, ani od telewizora. Mowa o universalnych pilotach, które same dostrajają się do sprzętu. Jeżeli ktoś ma taki, to można spróbować.

Jak kupujesz pilot z allegro, to poszukaj kogoś z okolicy i umówcie się na sprawdzenie.

Powrót