Tak. Ja bym jednak na początku go nie docinał tylko posłuchał jak gra przy takiej długości. Może jednak można go zestroić niżej.Coollfon napisał:Jak bym kupił TEN TUNEL i docioł z 100mm do 80mm to pasowałby ??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak. Ja bym jednak na początku go nie docinał tylko posłuchał jak gra przy takiej długości. Może jednak można go zestroić niżej.Coollfon napisał:Jak bym kupił TEN TUNEL i docioł z 100mm do 80mm to pasowałby ??
w konkretnym litrazu! ten sam tunel w innym litrazu bedzie inaczej stroil kolumnetomq88 napisał:Strojenie to (upraszczajac) dobranie odpoweidniej dlugosci dla danej srednicy.
wyjatkowo paskudny tunel :???:Coollfon napisał:Jak bym kupił TEN TUNEL i docioł z 100mm do 80mm to pasowałby ??
bez idealnego ciecia pod katem 45 stopni nie masz szans tego ladnie polaczyc :???:Coollfon napisał:I zamówiłem już płytę fornirowaną oklejoną mahoniem 18mm. Chciałbym się zapytać czy ktoś już składał kolumny z takiej płyty ? I jak to wyszło ? Ładnie ? Czy nie było problemów ?
starczy. lepsza jest welna owcza ale to tylko jak masz jakies owce w poblizuCoollfon napisał:Czy watolina wystarczy ? Czy dać coś lepszego ? Jeśli tak to co ?
Jeżeli nie ma w sobie włókien szklanych to może być.Coollfon napisał:A i wracając do wytłumienia: Czy mógłbym je wytłumić Arbitonem ?
Tak.Coollfon napisał:A co do łączenia płyt to zostaje mi klej ? Tak ?
To zależy z czego jest ten arbiton, bo jest go kilka rodzajów. opisz z czego jest zrobiony lub wstaw fotkę.Coollfon napisał:Czy mógłbym je wytłumić Arbitonem ? TO taki podkład izolujący pod panele.
nie. to trzeba zrobic na maszynieCoollfon napisał:Aha teraz wiem o co chodziło Pawłowi S ...
Hmm sam tego nie zrobię, wprawdzie frezarkę bym miał od kogo pożyczyć ale gorzej ze zdolnościami manualnymi.
Zrobiłby to stolarz ???
nie, nie nadaje sie. to bedzie dzialalo tak jak styropian wiec kompletnie odpadaCoollfon napisał:A i wracając do wytłumienia: Czy mógłbym je wytłumić Arbitonem ? TO taki podkład izolujący pod panele. Zostało mi go trochę po remoncie. Nada się ?
to juz taniej i lepiej bedzie zlecic jakiemus forumowiczowi wykonanie calych skrzynek :???:Coollfon napisał:Dobra zależy ile zapłacę za te płyty to jak uznam że się opłaca to pójdę do stolarza i zrobię sobie te 45 stopni a jak nie to po prostu płyta na płytę.