Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bez odsłuch nie dał bym nawet połowy za te kolumny...tobster napisał:Ta z alledrogo generalnie to 700PLN nie leży na chodniku
z lepszym gotowcem raczej będzie ciężko, chyba że ktoś sprzedaje gotowe kolumny po kosztach :wink: Zazwyczaj jest tak że diy jest kilka krotnie tańsze od kolumn firmowych podobnej klasy...tobster napisał:czy ten DIY na STX jest wart tej kasy czy za te same pieniądze można kupić lepszego gotowca ?
SIESTA!tobster napisał:Tylko nie wiem czy Fenix Sat czy Maestro II Sat.
jeśli ktoś nie ma umowy z kurierem to taka ceny mniej więcej są... Ja(jako osoba prywatna) wysyłałem paczkę z filtrem do suba(no pół kilo to nawet nie ważyło) i zapłaciłem 38zł :wink:tobster napisał:50PLN kurier (coś drogi kurier, chyba helikopterem).
jak znam życie jak za 3 miechy siesty się skończą to będą używki na allegro drożej chodziłyLuSzTi napisał:wg mnie bez sensu jest kupować coś na 2-3 miechy za jakieś większe pieniądze niż 100zł....