• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

DIY Vs Creative 5.1

• Autor wątku Autor wątku Ete
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ete
Co sie nie da jak sie da. Za 250pln zrobisz monitorki jak tralala. Ja do kompa sklecilem cus takiego:
Wharfedale 30PLN
Visaton dtw72 32PLN
Obudowa (surowa) 10PLN
Zwrotnica okolo 20PLN
Kable+osprzet obudowy 20PLN

Wychodzi jakies 120/szt. A wymiata niczego sobie (arn150 zjada na dzien dobry).

Zygmunt:
Problem caly w tym ze ja czasami siostry filmy ogladam, i jak wolabym skupic sie na filmie, a nie slucaniu "co jest z dzwiekiem nie tak":))

Borys:
Rzeczywiscie cena calkiem sobie wychodzi, mozna by sie w recz pokusic na zorbienie 4 takich do kina.

SW
Jezeli chodzi o te Wharfedale to moge ci je zalatwic. Z panem Hyla moge sie widziec w sobote.
Gotowe sa w DIY, "Te sa borysa".

Jeszcze charakterystyki:

Załączniki

• 2_128.jpg
    2_128.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 0
  • 1_145.jpg
    1_145.jpg
    50.7 KB · Wyświetleń: 0
ETE
Jestes z krakowa wiec za tydzien mozesz wpasc sobie do akademika do mnie i posluchac.

[ Dodano: 2006-02-05, 19:42 ]
magik
Jak by sie zrobilo wywiad to moze i by sie znalazly choc nie jestem pewien czy beda. 15 (tudziesz 13 sa napewno).

borys: ciekawy jestem na ktorej uczleni siedzisz, bo moze mam do ciebie rzut kamieniem:))

Powrót