Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Budzik napisał:noto i ja się wpisze
tato turbo co do oszczedzania to troche niesłusznie, taki lajk który wychowany jest na reklamach i ściemach firmowych, niezna zasdy działania sprzetu akustycznego wiec niewie że głosnik 16 cm w kolumnei 2 drożnej zrobionej odpowiednio zagra dorbze na dobrym wzmaku chce odrazu 30 cm najlepiej na wzmaku 10 W bo mało kosztuje i mysli ze bedzie duzo , tacy nawet niepotrafią dorbze stxa zrobic a co dopiero uzbierac na cos lepszego
takero napisał:śmieszne jest to że to co tutaj piszemy też już było wałkowane
-tworzenie nowej strony
-ew kupienie
-składki na serwer
-ten cały temat o moderatorach
-sprawa z nowymi userami
możnaby długo wymieniać ...
jednak z 2 strony brak działania....
dopiero ostatnio coś ruszyło, ale potem znów stanęło....
moje zdanie jest takie że trzeba zacząć od mianowania nowych modów.
Ludzi którzy na forum są często, kreatywnychitp.
Ciekawe jak na to wiadomo kto zareaguje,
ale w razie czego mam kandydatury:
Umberto
Wiśnia
Esh0
Wovo
EZO (choć ostatnio dość żadko bywa
co Wy na to ?
Tesla napisał:Według mnie powinien powstać nie jeden nowy dział począwszy od spraw forum kończywszy na FAQ gdzie byłyby najcześciej zadawane pytanianiech administrator tego forum pomyśli nad tym.
Dj SMS napisał:"SS czy SC" - to mnie rozbawiło![]()
wovo napisał:Nie no nie mogeTest ... kto to wymyślił ?? :> Na wudiostereo nei ma testów, a jednak o stxach nie gadają .... ja poprostu proponuje zachować przedewszystkim w swoich wypowiedziach naturalność brzmienia ...
jak jakaś lama zada takie pytanie jak w tym linku co eshO dał, to nie krępujmy sie zmieszać takiego z błotkiem ... bo tak chyba trzeba ... Innego wyjścia poprostu nie widze. Może się nauczą pierwsze czytać, potem gadać. No i ... a co do działu car-audio to on tylko pogrążył to forum ...tylko wiecej bezmózgich dresów to wchodzi.