Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
do hummerow robia 26" niskoprofilowki a przy tak malym samochodzie one wlasnie tak wygladajaMichał K. napisał:mnie zastanawia jedno... skad on wzial tak wielkie opony... bo reszta jak widac jest do zrobienia
wlasnie. teraz pytanie czy on jest z laminatu czy z blachy? jak laminat to zaden wyczyn - poznalem faceta ktory robil piekne samochody z laminatu.VwMarcin napisał:a żeby dodać smaczku to był z blachy a nie z tony szpachlexu...
:mrgreen:Comment by Pozorny-jestem z Polski
2008-05-31 09:05:02
o kurwa!
Polski SLR był (jest?) z blachy, lampy szklane-zaden plastik, konstrukcja kabiny oparta o klatke rurową(oczywiście ukrytą pod tapicerą...)Pawel S. napisał:wlasnie. teraz pytanie czy on jest z laminatu czy z blachy? jak laminat to zaden wyczyn - poznalem faceta ktory robil piekne samochody z laminatu.VwMarcin napisał:a żeby dodać smaczku to był z blachy a nie z tony szpachlexu...
ale zrobic z blachy recznie prototyp to jest wyczyn
pamietam. koles z okolic slupska chyba jestVwMarcin napisał:A pamiętacie syrenke porsche?
Także znam ten projekt tylko szkoda ze historia powstania smutna... :neutral:Pawel S. napisał:VwMarcin, chodzilo mi o to cudo z tematu
pamietam. koles z okolic slupska chyba jestVwMarcin napisał:A pamiętacie syrenke porsche?
ale i tak koszalinski maluch wymiata![]()
Pawel S. napisał:VwMarcin, chodzilo mi o to cudo z tematu
Poszukaj w googlach:melisław napisał:Pawel S. napisał:VwMarcin, chodzilo mi o to cudo z tematu
Może coś więcej o tym maluszku? Bo ja nie znam tej historii...