• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

DIYshow

marian

Moderator
Członek ekipy
Reakcji
273
Przydał by się mini audio show DIY w kujawsko-pomorskim... może czas o takim czymś pomyśleć.

Ostatnia edycja:
marian może "diyaudioshow" ?

Z chęcią :) Pomysł jest ale nad realizacją jeszcze nie myślałem, ale na pewno nie było by to na dużą skalę, bardziej na małą niż nawet na średnią... a jak się wszystko przekalkuluje to zostanie i tak mały spocik u kogoś w domu.

Kwestia chęci i kasy, a jak nie kasy to przynajmniej znajomości (miejsce i pokoje odsłuchowe).

Tak na prawdę sprawa rozbija się o odpowiednie miejsce do odsłuchu, które pomieściłoby trochę sprzętu i ludzi. Albo ktoś miałby, najlepiej po znajomości namiar na taki lokal albo możnaby pomyśleć nad ściepą narodową i poza sezonem wynająć w hotelu jakąś większą salę konferencyjną, od razu nocleg byłby na mijescu. Kwestia ceny.

No jak zawsze, i tu przeważnie jest problem :)

Kolejny to miejsce, trzeba by wybrać miasto do którego WSZYSCY by mieli po równo km. Z drugiej strony Bydgoszcz to nie obrzeża kraju, w sumie prawie tak samo jak Warszawa tyle że w innym miejscu.

Patrząc na mapę to Łudź jest w samym centrum.
To co Luszti? kombinujemy? myślę że było by wielu chętnych którzy by chcieli pokazać swoje wypociny :)

Pytanie ilu by było chętnych, bo trzeba po pierwsze zorganizować miejsce na sprzęt i odsłuchy, po drugie jakieś noclegi.

to jest dobra propozycja
juz nawet kilka razy dyskutowalismy o takim pomysle z przemo-lakasem
mi pasuje
pisze si en ataka impreze

Myślę, że taki spocik to albo przed wakacjami (czerwiec), albo zaraz po (wrzesień).

Wiadomo że to będzie płatne przedsięwzięcie, i to pewnie nie mało, dlatego trzeba by pomyśleć o ściepie narodowej w postaci symbolicznych wejściówek max. 20zł.

20zł. to nie dużo i myślę że każdy był by w stanie te dwie dyszki dać. Przyjedzie 100 osób to będzie spokojnie na pokrycie sali.

Luszti, zorientował byś się ile chcą za sale w jakimś hotelu tam u Ciebie? Ja mógłbym zadzwonić, tyle że lepiej by było gdybyśmy widzieli tą sale którą wynajmujemy, z wiadomych przyczyn.

Niekoniecznie mniej, i niekonicznie przyjdzie od razu 100 osób. 25 to już będzie sukces :)

Z racji tego że parę różnych ośrodków zwiedziłem pod łodzią mogę podpowiedzieć ten http://www.hoteldobieszkow.com.pl/
Ośrodek położony jest totalnie w wiosce poza miastem, jest miejsće na dobre ognisko czy grilla, cena całkiem ok.
Chyba że, ten klimat nie pasuje i są chętni na zwiedzianie Łodzi wtedy trzeba szykać w centrum miasta. Problem w tym że w łodzi nie ma co zwiedzać :)

Myślę, że nie ma co rozmawiać oo kosztach - najpierw trzeba wiedzieć ile osób będzie i trzeba poszukać najpierw lokalu. Druga sprawa, że ja widziałbym to bardziej jako zamkniętą imprezę tutejszych diyowców.

W takim razie rozpoczynam listę chętnych, wpisanie się nie jest mega zobowiązujące, ale trzeba pamiętać, że wg ilości tu podanych będzie szukane miejsce i będą jakieś wyceny :)

1. LuSzTi - 2 osoby

Powrót