1. LuSzTi - 2 osoby
2. dolphin123 - 1osoba
2. dolphin123 - 1osoba
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niby łódź, ale też czekam na tą informację. Na audioshow nigdy się nie mogłem wybrać, może teraz. Mi pasuje przed lub po wakacjach bo w wakacje jadę za granicę.Najpierw ustalcie gdzie
Marian dużo pije więc musi liczyć x2
Ja myslałem o czymś w stylu po prostu zrzutki sa sale na której mozemy postawic troche własnego sprzętu , posiedzieć, posłuchać i pogadać. Bez specjalnego napinania sie na jakaś wystawę. Takie coś, przy odpowiednoi duzym lokalu moznaby zorganizować nawet w miejscu typowo turystycznym poza sezonem. Własiciel bedzie sie cieszył zę ktoś w ogóle u niego jest wiec cena powinna byc wtedy niska.
z takim podejsciem to my nigdy nic nie zaplanujemy :/Fajnie było by zrobić coś na wiosnę/wczesne lato, tyle że za rok.
z takim podejsciem to my nigdy nic nie zaplanujemy
W pełni się zgadzam. Jako, że większość ma kontakt tylko na forum, myślę że zamknięta impreza byłaby dużo lepszym rozwiązaniem.Trzebabys ie zastanowić jaka formę ma mieć ta impreza. Ja myslałem o czymś w stylu po prostu zrzutki sa sale na której mozemy postawic troche własnego sprzętu , posiedzieć, posłuchać i pogadać. Bez specjalnego napinania sie na jakaś wystawę. Takie coś, przy odpowiednoi duzym lokalu moznaby zorganizować nawet w miejscu typowo turystycznym poza sezonem. Własiciel bedzie sie cieszył zę ktoś w ogóle u niego jest wiec cena powinna byc wtedy niska. Takie typowe miejsca na szkolenia itp mogą być neistety drogie przez cały rok.