• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dla forumowiczow z okolic Katowic

Reakcji
0
Z mila checia bym posluchal Waszych zestawow, podzielil sie uwagami i doswiadczeniem, niejednego bym sie tez mysle nauczyl, przy dobrej herbatce, czy tez piwku i obowiazkowo - przu dobrej muzyce :). Ktos chetny?

heja
ja jestem z Tychów
spotkanie gdzie ma mieć miejsce... jesli u ciebie to jakim asortymentem dysponujesz ?

Ja jestem z Katowic. Mój sprzęcik można obejrzeć na stronie http://picasaweb.google.com/bart211
Niestety z powodu rozpoczynającego się od października semestru (IX) nie będę miał zbyt wiele czasu na spotkania. Może w okolicach lutego przyszłego roku.

bart210, nie wiem gdzie ty studiujesz ale na mojej uczelni nie ma czegoś takiego jak "brak czasu":)

Mozna co jakis czas organizowac spotkania. U mnie mozna np jak skoncze konstruowac swoj zestaw, choc to low-end raczej nie bedzie ;). Co miesiac wydaje po kazdej wyplacie jakas jej czesc na elementy do jego skladania.
Pytanie podstawowe, przy jakiej muzyce preferowalibyscie spotkanie? :wink:

Co do terminu, miejsca - wszystko sie ustali, nie pali sie :smile: Wazne, ze jest zainteresowanie.

eXe, studiuje na Politechnice Śląskiej w Gliwicach i codziennie muszę dojeżdżać 30km na zajęcia. Więc często bywa, że rano wychodzę z domu a wracam wieczorem.

bart210, no ja wiem że to kawałek jest ale nie mów, że tak masz 5 dni w tygodniu a nawet w weekend nie znajdziesz dnia wolnego ;)

eXe, ciężko znaleźć wolny czas jeśli ma się stos sprawozdań do pisania i pracę dyplomową.
Zobaczę zresztą jak się wszystko ułoży w październiku.

Mam nadzieje, ze za gora 2 miesiace skoncze swoj wzmacniacz i odgrody, kto chetny wtedy posluchac?;)
Co do spotkania - mozna sie spotkac gdzies w Katowicach, w Tychach tez bywam. Czasu mam malo, ale zawsze sie znajdzie choc chwilka.

Powrót