• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[do admina] ilość nieczytanych postów

Reakcji
0
Witam.
Chodzi mi o taką sprawę,często jest tak,że nie mogę wejść na to forum bądź na AM jednego dnia,chcąc wejść drugiego mam komunikat o przekroczeniu przez moje konto dozwolonej ilości nieczytanych postów w ilości 500.Wg mnie to za mało jak na takie forum,ponieważ tutaj taka ilość jest pisana praktycznie codziennie.Prosiłbym o możliwie zwiększenie tego progu ilościowego.Pozdrawiam

greg00 napisał:
hm... odznacz sobie ze wszystkie przeczytales i tyle.... :) i badz na biezaco :)

Po co odznaczac posty i ogladac ten dziwny komunikat, jak mozna zrobic tak, zeby go w ogole nie bylo [prosba do admina]

Tak samo zupelnie dziwne jest ustawianie czasu ogloszeń, co za problem wrzucic skrypt, ktory sam je wywali np. po 2 tygodniach? A tak 15% laduje w koszu, bo ludzie zapominaja ustawiac czasu waznosci :/

ghazi, jak poco, niekażdy bedzie pisałskrypt, nikt nierobi forum pod ciebie żebys pisał skrypty ale poto żeby było wygodne dla każdego i trzymało jakoś zasady regulaminu.

Budzik napisał:
ale poto żeby było wygodne dla każdego
No właśnie,to "przypomnienie" kojarzy mi się z hasłem przedszkolanki "czy zrobiłes siusiu?".I tak nic nie wniesie.Bo jak sie ktos ma zeszczyć to i tak sie zeszczy...sorki za bezpośredniość ale ja akurat tak to odbieram.

dla mnie bez sensu... co ma na celu ten komunikat?? chyba nie zachecanie do zcytania wszystkich postow?? ja np czytam najczesciej CA elektroniki w ogole nie dotykam albo raz na 2 miesiace do akustyki tez raz na pare dni a ten komunikat mnie troszke denerwuje ale jak innym cos daje to mi nie przeszkadza jego usuwanie :)

ja patrze co nieprzeczytane i czytam interesujace mnie watki,jak mi sie nudzi to caly ten syf ;)

Głównym problemem jest to,że po tym komunikacie określona ilość postów jest odznaczana jako nieprzeczytane i przez to przepada mi duża ilość postów,które mogą być interesujące.Ja zawsze wchodząc na każde forum daje pokaz posty od ostatniej wizyty i tyle....Prosiłbym o możliwie szybką reakcję w tej sprawie.

Pozdrawiam

Budzik napisał:
ghazi, jak poco, niekażdy bedzie pisałskrypt, nikt nierobi forum pod ciebie żebys pisał skrypty ale poto żeby było wygodne dla każdego i trzymało jakoś zasady regulaminu.

DIY i Audiomania to narazie jedyne fora jakie znam z takimi udziwnieniami :lol:
Reszta jest wygodna wlasnie dlatego, ze ulatwia, a nie utrudnia korzystanie z nich ;]

Powrót