• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dobra promocja na allpcb.com

Na pcbway masz jeszcze taniej :) Jestem ciekaw kto pierwszy użył tego szablonu strony, bo praktycznie nic się nie różni :D

*jeśli chodzi o promocję i małe rozmiary.

W pcbway tutaj rejestracja:

https://www.pcbway.com/setinvite.aspx?inviteid=6084

oraz 5USD na start czyli za darmo zestaw 10 płytek, jedynie KW :)

Ostatnia edycja:
Informacja
Koledzy z chin opracowali taki soft (tzn. wlasna dystrybucja linuksa, CMS, i itd.) teraz odpalają na masowa skale rozne sklepy, serwisy - wszystkie w stylu alibaba group.

z Twojego konta ten link wygenerowany? ciekaw jestem jakie są bonusy za każde utworzone konto z linku polecającego

Też jestem zdania, że wklejając swój url z programu partnerskiego powinno się wyraźnie zaznaczyć, że mamy z tego pieniądze, a nie ściemy że fajna promocja i robie to dla kolegów z forum ...

ale ja z tego nie mam kasy przeczytajcie dokładnie
dopiero jak ktoś zamówi jakaś partie to mam 1 czy 2 procent z tej sumy co on zapłacił czy jakoś tak nie chce nikogo naciągać albo coś po prostu nie napisałem tego bo wydało mi się to sprawa drugorzędną najważniejsze ze są tanie PCB i wysyłka za free

Powrót