• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

dobre ceny w Akustyku

Reakcji
0
właśnie zauważyłem, że ceny Scanów w Akustyku są takie same jak w Audiotransducers. od kiedy to tak? jest całkiem zachęcająco. zatem co proponujecie: ss9900, 6600 czy 7000? do 18w8531 (kupiłem od pharoha dla spróbowania :))

Audiotransducers niestety systematycznie podnosi ceny, renomę zrobili koniec promocji. Mimo wszystko dzięki nim ceny w PL zrobiły sie normalne.

sb satori też bym wziął pod uwagę .
Więcej może napiszę pod koniec tygodnia jak ogarnę zwrotkę trochę .
ciekaw jestem efektów. minusem tego satori jest wygląd. srebrna szpilka revelatora lepiej by pasowała do 8531. za to 9900 chyba szło by niżej ciąć. za to 6600 też dobry i najtańszy z nich, no ale to nie revelator:/ :)
raven możesz porównać tego satori do wysokich skanów?
a co do cen to oby nie wyszło tak , że rodzimi sprzedawcy będą podnosić ceny zaraz po AT...

zibi a jak tam Twoje 338? swoją drogą szkoda że nikt nie prowadzi w Polsce Morela

Pokaz mi gdzie ktos takiego napisał?
Zamawialem juz u nich z 10 razy i nigdy nie miałem problemu

W zeszłym tygodniu zamawialem nawet 2x

Zamawialem głośniki których nie było nastanie
Zadzwonili sami do mnie, ze juz sa
Nawet wcześniej jak pojawiły sie na stronie

Ostatnia edycja:
no i kupiem jednak w AT morele supreme st1048 . zobaczymy kiedy przyjdą. pojawiły się dziś na stronce w południe, po 18 już żadnych nie było. mam nadzieje że mi dźwięk podpasuje bo to kupa kasy...

Vifa NE123 za 220zł ? Tak tanio to chyba nawet w AT nie było, ciekawe czy mają na stanie...

W październiku chciałem je kupić.
Nie mają ich na stanie ponieważ 12-stki i 15-stki sprowadzają tylko na zamówienie.
Wtedy nawet w Dani na magazynie nie mieli, więc i akustyk nie miał skąd zamówić.
Trzeba by było czekać, nawet kilka miesięcy.

Jak jest teraz tego nie wiem.

Powrót