Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rozwiń proszę
Nie wiem czy mogę na forum publicznym ujawniać wszelkie szczegóły. Nie chce wdawać się w jakieś oskarżenia mnie przez forumowiczów o pisanie źle o firmie którą tutaj niektórzy wspierają. Choćby prawda była nieciekawa.
W każdym bądź razie niskie ceny w AT nie były wynikiem uczciwej działalności tego sklepu. Z mojej strony to wszystko co mam tu do powiedzenia na ten temat.
Nikt ich nie wspiera .tutaj niektórzy wspierają.
Antoni M? :lol: | ![]() |
To racja, ale to boli, że polakowi łatwiej założyć firmę w niemczech niż u siebie pod nosem. Jak czasem sie słucha i czyta co urzędy potrafią wymyślić to dochodzę do wniosku, że oni chyba chcą żebyśmy wszyscy stąd wyjechali. | ![]() |
Nie na temat...
To racja, ale to boli, że polakowi łatwiej założyć firmę w niemczech niż u siebie pod nosem. Jak czasem sie słucha i czyta co urzędy potrafią wymyślić to dochodzę do wniosku, że oni chyba chcą żebyśmy wszyscy stąd wyjechali.![]()
3. a trzeci punkt ... mamy tą czastke swoja słownianską która nie pozowili choc troszke nie oszukac... i wiekszosc mniej lub wiecej ...oszukuje i tak sie to wszystko kreci