• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dobre horrory w stylu Amityville ?

Reakcji
0
Znacie jakieś dobre horrory w stylu Amityville ? Akcja się dzieje w domu, bez jakiś dziwnych stworów etc.

Lśnienie, Stanleya Kubricka - choć stawiać ten film "na równi" z Amityville to może grzech :D
Bardzo dobry - jeśli jeszcze nie widziałeś to polecam obejrzeć.

Sierociniec, [REC], [REC2] - pierwsze co mi do głowy przychodzi

Generalnie bardzo mi sie podobało Zejście i Zejście 2 - ale akcja nie dzieje sie w domu, niemniej jak dla mnie geniusz

Lśnienie, Stanleya Kubricka - choć stawiać ten film "na równi" z Amityville to może grzech :D
Bardzo dobry - jeśli jeszcze nie widziałeś to polecam obejrzeć.
Amityville i Lśnienie to dwa rożne kina.Przy Lśnieniu nie wystarczy oglądać trzeba również myśleć .Ciężki film ,dobry.Z Nicholsonem wolę jednak Lot nad kukułczym gniazdem.

Rozumiem, że chodzi Ci o stare Amityville bo nowe niestety trochę odstaje. Ostatnio ciekawym filmem wg mnie jest Insidious.

jesli chodzi o podobny klimat co "Amityville" to wczoraj ogladalem "Udreczeni" film na faktach naprawde dobry. Polecam jescze "Sierociniec" tez bardzo dobry i "Zejscie" ale to jak juz wczesniej wspomniano akcja nie rozgrywa sie w domu ;]

Jesli chodzi o udreczonych to ogladalem dokument na discovery od ktorego zaczol sie pomysl samego filmu. A dokument byl bardzo dobry

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Tez dobre.
Wlasnie jestem po "Klucz do koszmaru" moze nie jest bardzo straszny ale trzyma w napieciu. I jescze moge polecic "Demon: historia prawdziwa"

Powrót