Była ostatnio w jakimś temacie dyskusja o łączeniu CD 1.0 i FW168 - średnie połączenie. Taniej wstęgi nisko nie utniesz a sporego woofera metalowego nie utniesz wysoko. Średnica z tego będzie słaba.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poległem próbując połączyć FW168 z większym CD3.0 - tak więc nie powtarzajcie cudzych błędówCD 1.0 i FW168 - średnie połączenie
Łączyłem ta wstęge z vifa ne 180Poległem próbując połączyć FW168 z większym CD3.0 - tak więc nie powtarzajcie cudzych błędów
Natomiast połączenie FW146 z CD3.0 dało znakomity efekt. Wstęga jest bardzo delikatna. Mnóstwo szczegółów kulturalnie podanych. Mam już gotową zwrotkę do tego co w stopce więc zachęcam.
To byla wstega NeoCD1.0. Faktycznie gralo to bardzo fajnie.Marian zrobił rok temu monitorki na tym funteku i wstydzę cd 3.0
Ja o takiej konstrukcji myślałem W miarę tanio, no i cała konstrukcja na alu + wstęga. | |
Im chodziło pewnie o FW200 jako full fountek 3Way. Moim zdaniem lepiej zagadać w zapie albo w polinku jak ma być full aluminium żeby sprowadzili na bas daytony DA215 a jeszcze lepiej DA270 ... | |
żyteczne pasmo TW030 to ponoć 1.5kHz, jakby z nim połączyć DA270?
Połaczyć raczej się da, grać by grało albo czy 50gramowa średnica może być fajna ? Czyli raczejUżyteczne pasmo TW030 to ponoć 1.5kHz, jakby z nim połączyć DA270? Mogłoby to zagrać, czy raczej sprawiłoby problemy ze środkiem?
Zapomnij...
Trzeba by wziąć go na warsztat żeby to sprawdzićA na ile dałoby się go sensownie ciąć?
http://techtalk.parts-express.com/s...rements-on-Dayton-10-quot-aluminum-woofer-yetZapomnij...