• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dobre i mocne kolumny półestradowe

zrób kolumny i wtedy dobieraj strojenie na ucho - tak będzie najlepiej, bo niestety winisd to tylko prosty symulator który za wiele nie możę.

rumak_2006 napisał:
A zwrotnice tą z STXa czy inną????Chciałem JANBO do estradowych ale ponad 150zł za sztuke kosztuje:/
jakbysmy zaczeli ci tlumaczyc jak to sie robi poprawnie to bysmy nerwowo nie wytrzymali... tak wiec kup dowlna zwrotnice tylko pozniej niemiaj pretensji ze to "zle gra"

Pawel S. napisał:
jakbysmy zaczeli ci tlumaczyc jak to sie robi poprawnie to bysmy nerwowo nie wytrzymali... tak wiec kup dowlna zwrotnice tylko pozniej niemiaj pretensji ze to "zle gra"

A czy ja cie prosiłem żebyś mi tłumaczył????Po prostu rysuje sie na paincie a ja daje to do elektryka i tyle.Na następny raz myśl zanim coś powiesz.

UWAGI MODERATORA
radze nie odzywać się takim tonem do kolegów, którzy w dodatku próbują ci pomóc. jeszcze kilka takich aroganckich odzywek i posypią sie warny

Powrót