• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dobre płyty CD

proponuje plyte "Junkie XL - Radio JXL" niedosc ze muzyka z najwyzszej (tanecznej) pulki to jeszcze jakosc nagrania doskonala - moze trochu wysokich tonow za duzo...

Ma ktos moze plytke Safri Duo? Tylko ta nowsza chyba 3.0.
Mam to w formacie mp3 i jakosc jest lepsza niz na niektorych orginałach.
Prosze o komentarze osob,ktore slyszaly,badz maja ta plyte.

Ja proponuje utwór DJ Jean - Every single day (club mix) fajny kawałek dla osób ktore lubią Techno ,Trance
P.S Ja mam płyte Safri Duo Episode II

Dire Straits .....mmmmmmmm słuchałem tego u mojego wujaszka po prostu rewelacyjna w miare spokojna muza którą można się "delektować" naprawdę długo zwłaszcza że słuchałem tego na sprzęcie wartym .. lepiej nie mówić:)
pozdro

Od 2 pażdziernika 2004 będzie dostępna płytka Kukiza i Piersi, na strefie WP można pobrać jeden kawałek... oczywiście z delikatnie zaznaczonym podtekstem politycznym :P
http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/84355.mp3
Uwaga!!! piosenka zawiera niecenzuralne słownictwo!!! więc jeśli jesteś niepełnoletni, nie słuchaj tego!!!!! a jeśli jesteś niepełnoletni, ale osiągniesz wiek osiemnastu lat przed najbliższymi wyborami to posłuchaj :P

Powrót