Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Luszti jakieś postępy z subem ?
Co to za panel? Albo inaczej z jakich modułow zrobiony?
ravlus-owychAlbo inaczej z jakich modułow zrobiony?
Co to za panel? Albo inaczej z jakich modułow zrobiony?
Luszti a gdzie zamawiasz tak ładnie zrobione, wyciete formatki?
Ten głośnik katalogowo ma niby 89 decybeli w rzeczywistości i obudowie mniej ale ja pędzę to panelem Irka 300W. Do normalnego słuchania spokojnie wystarcza.No tak, subik już gra.
Bardzo fajny głośnik, bardzo muzykalny, zwłaszcza w OZ.
Ale do OZ to trzeba do niego mieć dobrą elektrownię, wg minimum 700-800W. Ja mam panel, który ma ok 400W i w zasadzie kończy się dość szybko, nawet nie włączając korekcji LT. W większej obudowie BR wzmak może być mniejszy.
Ten głośnik katalogowo ma niby 89 decybeli w rzeczywistości i obudowie mniej ale ja pędzę to panelem Irka 300W. Do normalnego słuchania spokojnie wystarcza.
Luszti czasem wizyta u audiologa nie jest potrzebna już
Śmieje się z tym audiologiem [emoji16]Tylko spójrz sobie jak opada przy obudowie zamkniętej ok 40 litrów. I tam gdzie ma akurat pracować jako subwoofer to efektywności już za dużo nie ma. Do tego ja mam dość efektywne kolumny, więc aby dorównać głośności trzeba w głośnik pompować sporo mocy. I właśnie tej mocy mi brakuje...taka specyfika obudów zamkniętych w subwooferach.
W BR ma się to zgoła inaczej.
Nie sądzę.
Korci mnie właśnie w b-r to wsadzić i sprawdzić jak sobie poradzi.Śmieje się z tym audiologiem [emoji16]
Mam też panel Irka 450W ale w przypadku łączenia moim monitorów na Seas er18+27tdfc 300W wystarcza mi do muzyki i filmów. Clip się jeszcze nie zapala.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Tylko spójrz sobie jak opada przy obudowie zamkniętej ok 40 litrów. I tam gdzie ma akurat pracować jako subwoofer to efektywności już za dużo nie ma. Do tego ja mam dość efektywne kolumny, więc aby dorównać głośności trzeba w głośnik pompować sporo mocy. I właśnie tej mocy mi brakuje...taka specyfika obudów zamkniętych w subwooferach.
W BR ma się to zgoła inaczej.
Nie sądzę.
Zmniejszyłeś objętość netto z 50 do 40 l ?