• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Domki campingowe

Reakcji
7
Witajcie.
Macie jakieś godne polecenia i sprawdzone miejsca na mazurach bądź nad morzem? Chodzi o domki campingowe. Trzeba coś powoli myśleć o wakacjach.
Miło by było, gdybyście namiarami "sypali".
Pozdrawiam bardzo serdecznie ;)

Ruciane Nida , mazury , 6 osobowy domek z tarasem , grillem i pełnym wyposażeniem , ogrodzona posesja. W tamtym roku płaciłem 25 zł za dobre od osoby , z tym że bylem tylko z dziewczyna , gdyby upakować 6 osób napewno będzie taniej.

Morze: u Alexa, Chłapowo (koło Władysławowa) ogólnie 2 razy tam byłem i było fajnie, tyle że pod namiotami byliśmy ale w koło pełno domków do wynajęcia...

A ja ze swojej strony mogę polecić akademiki GUM :) jeśli ktoś ma legitymacje studencką to można naprawdę tanio spędzić parę dni w Gdańsku. Jest co zwiedzać i plaże też są spoko :)

Dzięki za odzew! Planuje trip'a z dziewczyną na motorze. Ofert pare znalazłem, ale czy macie jakieś takie "swoje miejsca". Żeby było tanio :D Jestem minimalistą, i żeby było gdzie spać :P

Ryn mazury
domki 4 osobowe 2 osobne pokoje nad samym jeziorem cena 40zl od osoby
tylko musze znalezc nazwe

a za granice nie chcecie jechac?

Jeśli znalazł byś nazwę, byłoby good. Za granice w przyszłym roku, oczywiście na motorze :P Ale jeśli masz coś do zaproponowania, to bardzo proszę

moze troche nie konwencjonalnie ale powiem: Rumunia
piekny kraj, bylem przejazdem 4 dni, super gory, piekne widoki, ladna miejscowosc nadmorska Mamaia, nie daleko Bulgaria, po drodze Wegry
polecam

Powrót