• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dostane cos takiego ?

Reakcji
0
Panowie potrzeba mi na gwalt jaśnisty dwa Tonsilki GDN 16/15 8 Ohm. Jesli by mial ktos cos takiego lub wiedzial gidze to dostac to prosze o PW ( pilne ). Ciezko to dostac bo zostaly juz daaawno wycofane z produkcji. A jedyne jakie dostc mozna to sa GDN 16/30 8 Ohm :(

hellrider, o ile sie nie myle to mam takie w piwnicy... one byly montowane w jakis unitrach zg ? jezeli tak to mam 2 sztuki tylko ze bez zawieszenia gornego - musisz kupic i przykleic ;]

wszystko by bylo lozz ale ja nie umie kleic tych zawieszen. POzatym za bardzo mnie miota rekami :P

Ja jak bylem malu to sprawdzilem sobie jakie maja miekkie zawieszenia :/ <sciana> Bylo ....gugu gaga i palec w pianke :]

Powrót