• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dostępność forum

Dostępność forum

• Tak

Głosów: 53 84.1%
  • Nie

Głosów: 4 6.3%
  • Jest mi to obojętne

Głosów: 6 9.5%

• Łącznie głosujących
    63
Jak forum lezy to najczesciej sam host 'pinguje' czyli mozna sie domyslec iz to software na samym VPS sie wyklada (serwer HTTP, baza, moze jakis kernel panic - brak pamieci etc etc etc)

Tylko co da tutaj publiczna dyskusja na forum? Q tutaj nie zagląda, nie czyta wątku, może jedynie Yoshi_80 ale co on pocznie, skoro do Q należą stery.

Trzeba pogadać z Q, a zrobić to może za pewne jedynie Yoshi, więc do niego na PW pisać ;)

A tak żartem:

Pewnie nasze żony te byłe, przyszłe i nie doszłe pisały do Q żeby wyłączał forum, bo ciągle przy tym siedzieliśmy, i nie mieliśmy dla nich i pociech czasu ;)

Panowie, dawno nie zauważyłem, żeby padło forum :thumbsup: I bardzo mnie to cieszy!

Może by tak zdjąć już: "Trwają prace nad stabilizacją pracy serwisu... przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z diyaudio.pl"

Powrót