Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I dobrze, bo najłatwiej powiedzieć ze się nie da. A nie ze się nie potrafi :-D
Nie chce mi się nawet odpowiadaćNiektórzy sie rozwijają, inni w tym czasie stoją w miejscu
Ci pierwsi w tym samym czasie mogą robic inne rzeczy a nie siedzieć nad rzeźba w drewnie
Masz rację, sama frezarka tu nie wystarczy, ale jeśli użyjesz wiertarki kolumnowej zrobisz to bez problemu, no chyba że to mam mieć obłe kształty i krawędzie, wtedy będzie wymagało dalszej obróbki (szlifowanie i formowanie)Bo ty chyba nie rozumiesz o czym mówię.. chodziło mi o taki który by miał otwór w przekroju, no bez klejenia nie zrobisz. nie wyjmiesz trocin ze środka. na drukarce jesteś w stanie zostawić pustą przestrzeń a na frezarace nie zrobisz czegoś takiego. no chyba że skleisz dwie wybrane połówki
wyfrezuj mi dętkę nadmuchaną w takim razie. albo wywierć na wiertarce kolumnowej, nawet na tokarce możesz. Oczywiście bez klejenia.
Może ci wiertło wejdzie zaworkiem a później zrobi kółeczko![]()
Zdecydowanie takCzy to są... Zapałki?
A to ciekawe, zastanawiające jest czy przenosi wszystkie siły stali ;-)Drewniany filament?jesteś tak z 3 lata do tyłu
)) teraz już się wchodzi w uchwyt a niektórzy to w metal
))
Frezarki w domu nie użyjesz napisał:To ja mam jakis inny dom bo moja frezarka już pracuje ze 3-4 lata, teraz buduję taką która będzie ważyć około 200 kg. Z tym że to frezarka, w Z b ędzie miała jakieś120 mm