Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cudny90 napisał:http://allegro.pl/item756184671_samsung_ml_1640_toner_kabel_usb_gw_24_fv_wys_24h.html
Nic lepszego nie znajdziesz.
A mógłbyś napisać jak sprawa ma się z napełnianiem tonera startowego? Czy wystarczy kupić i dosypać proszek?Nic lepszego nie znajdziesz.
popieramTasior napisał:HP laserjet 2100 sam mam i jest dobra. a kosztuje 100zl uzywana po serwisie itp.
całkowicie się z tobą zgadzam flodins, bo Canon to w środku jest HP :mrgreen:flodins - canon canon canon
a od czego sa kabeltki LPT-USB?Tofik napisał:Przeglądam te drukarki HP laserjet 2100 i jest trochę lipa bo mają port LPT którego nie mam przy Laptopie
ja uzywam papiero po reklamach/ulotkachTofik napisał:I mam tez pytanie co do papieru kredowego , mianowicie jest jakaś gramatura w zakresie od 100g do 350g - wiec który jest lepszy do termotransferu?
Nie radzę używać zamiennika do termotransferu.Szukam nowej taniej drukarki laserowej do termotransferu. Koniecznie z możliwością używania nieoryginalnych kaset z tonerem.