Q
QidinAD
Guest
Z projektu wygląda, że komora wysokotonowca jest odcięta od reszty litraża czy wchodzi w skład tych 18-20 litrów? Rozmawiamy o litrażu netto?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A zastępy inżynierów akustyków, do dzisiaj uważają płyty Thriller i Bad za mistrzostwo realizacyjne...
Do dzisiaj nie mają pojęcia, jak ten Quincy Jones i Bruce Swedien to wyprodukowali, że to brzmi dobrze NA WSZYSTKIM. Od pierdziawek typu JBL GO to zestawów haj-end za kilkadziesiąt tysięcy...
jeśli nagrania Quincy Jonesa i Bruca Swediena oraz zwrotnice aktywne LINKWITZa nie grają to marnujesz się na tym zacnym forum ,,pogromco,, | ![]() |
Na te głośniki prawie w całości przerzucił się xavian. Zrezygnowali z wysokich modelów scan speaka itd więc chyba nie może być źle . Xavian orfeo są na tych głośnikach sici. Obadaj sobie
Myślę że może też chodzić o to że grają inaczej i to może ludziom nie pasować. Widziałem głosy zarówno w tą stronę że grają one gorzej od starszych modeli a widziałem też takie opinie że ludziom bardziej odpowiada brzmienie tych nowych modeli więc to myślę że sprawa indywidualna i tu też gust ma swoje do powiedzeniaWielu miłośników Xaviana twierdzi, że dzwiek nowych modeli jest gorszy od tych na skanach.