• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Duzo informacji dla poczatkujacych!

wisnia, już dłuższy czas chodzi mi po głowie temat w którym byłyby tego typu poradniki/książki itp w pdfie.
Znalazłem w sieci już pare interesujących tytułów i myślę że do końca tygonia założe ów temat, ew wyedytuje ten, choć zaznaczam z góry że będe musiał wywalić wszyskie odpowiedzi, gdyż zależy mi na przejrzystości. Tak aby ktoś początkujący (lub nie :) )
nie musiał przedzierać się przez niezliczone ilości wypowiedzi zachwycających się linkami...

najlepiej by bylo umiescic wszystkie ksiazki na jednym serverze i bylo by git bez komentarzy tylko taka mala baza pomocy naukowych :D

wisnia, dam na swój serwer :)
bez obaw :D
chodzi mi też o to żeby coś nagle nie zniknęło...

mozna by poprostu do 1 posta dodawac a ludzie by komentowali dalej.

[ Dodano: 18-01-06, 14:55 ]
aha mam jeszcze kilka/nascie pdfów

Mam skany książek:
- Miszczak - Urzadzenia elektroakustyczne
- Renowski, Rudno-Rudzinsk - Urzadzenia Głośnikowe
- Zbigniew Żyszkowski - Podstawy Elektroakustyki
- F. Alton Everest - Podręcznik Akustyki
- Sadowski - Akustyka architektoniczna
I kilka jeszcze innych. Problem w tym, że mam słabą przepustowość łącza, a te pliki sporo zajmują(książka everesta zajmuje 160MB). Jeśli ktoś ma dobry transfer to prosiłbym o kontakt na gg(5866644), żeby mu to wysłać pocztą na płycie, a on wrzuciłby to na jakiś serwer.

maxdila, wysyłajcie mi a ja potem wszystko wrzuce na serwa ;]
na jakiegoś lepszego co by się ściągać dobrze dało ;]

Powrót