Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zauwazyłem ze od jakiegos czasu jak ktos cos napisze to reszta go zbesztac musi, bo znaja sie bardziej to go besztaja, musimy byc bardziej wyrozumiali dla poczatkujacych, Ci ktorzy pytaja sa mądrzy
odejda starzy przyjda nastepni... mysle ze bedziemy tutaj jeszcze dlugo urzedowac czasami wystarcza 2 min zeby sie zalogowac i zapostowac chodz raz, nawet jak czasu brak
łehehe al fajna rozmowa, na początku niewiedziałem o co chodzi ale zajarzyłem
a co do wyrozumiałości ... teraz w tych czasach forum jest powszechnym sposobem komunikacji i siegania po różne informacje dlatego kazdy użytkownik każdego fora powiniem zaznajomić sie z zasadami uczestnictwa w dyskusjach a nie psiac glupoty, nie bedziemy chyba każdemu mówić zeby kupił hm powiedzmy stxa i zwotke z janbo gdy spyta co ma zrobicza daną kase, niech sam przedstawi projekty i sie wybeirze to co lepsze zeby nie kupił za xx kasy cos co nejes tego warte
gwardia he, jedni pisza wiecej inni mniej, jedni wiedza wiecej inni mniej , najgorsze jest to ze Ci co wiedzą co nieco a przynajmniej wyrobili sobie U MNIE opinie tych bardziej zaawansowanych sa mało aktywni :| widocznie niemają czasu ale cóż poradzić, kiedyś przeprowadzesie do warszawy i z SW wypijemy wkońcu razem przy dobrym brzmieniu domowej estrady
no budzik na weeken zawsze mozesz wpaść ale nie do warszawy ale do grodziska tam mozna słuchać muzy na maxa do białego rana uroki przebywania zdala od ludzi zgarniemy jeszcze kilku "prawdziwych forumowiczów i jazda " ps co robisz w przerwie świątecznej ??
a gdyby tak wszyscy aktywni uczetnicy forum zjechali sie na sylwestra2005! ale by było najgłośniejszy sylwester na swiecie, każdy wpadłby ze swoim sprzętem, dawalibyśmy w garnek,że aż w elektrowni prądu by brakowało. ale by było... gdyby było. sylwester diyaudio.pl2005!
hehe spoko by bylo koomple juz chca brac mojego sooba na sylwestra ale im nie dam a ja jakos jesten na forum od niedawna (moze miesiac) i mam 136 postow czyli wychodzi ze pisze conajmniej 4 posty dziennie i nawet juz zamiescilem pierwsza onstrukcje i zamierzam dalej sie doksztalcac i zobacze co z tej wiedzy bedzie :]
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.