Czołem.
ALTON
mysle ze forum powstało po to by pomagac w dalszym pogłebianiu zainteresowania/pasji .
Moja praca wymusza na mnie kontakt z ogromna liczba ludzi a to uczy cierpliwosci/pokory do pogladów odmiennych i czesto sprzecznych z ogólnie przyjntymi.
Czasami sa to ludzie smieszni czasami przemili ale i sa agresywni( bo trzeba za wczasu naskoczyć ).Są tez tacy co w progu daja do zrozumienia ze sa WIELCY badz posiadają majatki/kase/interesy w ich rozumieniu przewyższajace zyski/dochody rozmówcy i "ządają" z tego powodu "szacunku ( bo to w ich mniemaniu świadczy o ich poziomie IQ , zaradności, znajomosci zycia itp ).
Jestem pewien ze są WIĘKSZOŚCIĄ ludzie z natury mili, którzy chca się po prostu pochwalic czymś co jest dla nich czymś wielkim bo osiagneli to kosztem wyżeczeń, poswięcenia i czasu . A to cenie/cenicie.
Jesli ktoś "napisał swoje piersze zdanie w pierwszym zeszycie od polskiego" - wykonał swoje piersze monitorki to jest człowiekiem wielkim w swoim dokonaniu i chce się pochwalic "mamie".
Jesli ktoś nie miał kasy ( jest nas wiekszosć nie tylko na forach - takie zycie ) i z braku kasy nie kupował głosników a czytał , bawił sie kompem.Czas mijał i gosc dochodził do wniosku , ze nie kupi alpharda/stx i ze skoro juz tyle składa kase na zestaw to poczyta jeszcze i byc moze dojdzie do nastepnych wniosków.
Bywało tez tak, ze ludzi łajano na forum za to ze nie składają własnych a kopiują cudze juz dopracowane ( bo wielokrotnie powielany).
GOŚCIU składa dalej i dochodzi do wniosku ze w wysokotonowych wystarczy dodać "tylko 75zł" a przeskok jest taki ze w midbasach trza by 200zł i staje przed dylematem co dalej ( wiedze po roku ma, opinie zna, cudze bedy juz oczytał, odsłuchał juz sprzęt w sklepach całego miasta i sni o swoim DIY .
SKRAJNIE odkładał kase ( 20 ZŁ /miech ) i nastały 2gie swieta więc mama złozyła się z babcią i zadała pytanie "chcesz to za 70zł czy wolisz 50 zł na głosniki , bo wiecej nie dam !!!!!)
GOŚCIU JEST DUMNY Z SIEBIE ZE SKŁADAŁ KASE . ŻE UDAŁO MU SIE WYTRWAC I JEJ NIE ROZPIE..... . MA SWOJE 13TOMSILA + peerless ;-P.
Pokazuje swoje osiągnięcia tam gdzie wiedza co to jest bo dla jego kolegów czy stx czy audax to to samo - byle by z kolumny dmuchało po nogach .
Zaraz się odezwa ze ci co składają na stx`ach to gorsi ----NIE .
INNY GOSC składa swoje pierwsze i juz przy nich przez 2/3 roku grzebie poprawiajac to co juz było poprawione 5razy .
Ja nawet rozbierałem stare telewizory by z foliowych kondów uzbierac 2x 7uf .
Zdobywa wiedze teoret i praktyczną . Eksperymentuje , popełnia " nieprzemyslane błedy " - co by było gdyby tak dac inny kabel moze zwykły od starej suszarki bo ma większą średnice itp.
Panowie troszke samokrytyki bo nie wiem jak mnie i jak was widą inni z forum .
Ja moze jestem oceniany jako stary mondrala i filozof bo nie raz "wyprostowałem" i nie raz "sprzeczałem " się o sprawy techniczne .
kasy jest zawsze mało . Nie wszyscy ida ta samą drogą po wiedze i własny zestaw . Rózne sa potrzeby i upodobania . Są tacy co wypowiedzą sie raz/miesiac a sa tacy co mają potrzebe byc i zyc na forum (gośc chce napisac choć jedno zdanie, nie wniesie nic ale jest i czuje się potrzebny. I ok. Jest inny niz ja czy ty .
Co z tego ze JESTEM JAKI JESTEM .
On ma czerwone czoło :-D a ja łyse;-)
Troszku pokory dla siebie i innych .
TYCZY SIĘ WSZYSTKICH. TYM BARDZIEJ DO TYCH CO JUZ NA FORUM KILKA LAT SIEDZA I PRZECZYTALI JUZ NIE JEDEN POST NA TYM I NA POPRZEDNICH FORACH.
Mysle ze LUKASZ, Dexter, rk, Yoshi_80 nie raz siwieli czytając ODMIENNOSCI innych