• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

dylemat z CNC

no dobra, juz rozumiem. myslalem ze to mialo dzialac jak lozysko
ja zakladam lozysko na trzpien freza i tak kopiuje

majkipe napisał:
FREZARKA GÓRNOWRZECIONOWA EINHELL+ STÓŁ+FREZY
nie zauwazylem ze to jest ze stolem - pewnie ze bierz to! :D

wczoraj w markecie real poszedłem na dział narzędziowy i co się okazało jest do kupienia za 65zł frezarka górnowrzecionowa Toya :) po blizszym obejrzeniu mogę stwierdzić że wygląda dokładnie tak samo(tylko inne kolory i naklejki) jak moja frezarka Handy Power z Castoramy za 110zł. Więc jeżeli masz gdzieś blisko real to myślę że 65 zł to nie majątek

wczoraj patrzylem i na pewno była za 65zł (chyba64,99 czy jakos tak już z frezem, cyrklem, prowadnicą itd.) nówka sztuka i były jeszcze frezy do drewna chyba 4 czy 6 sztuk też TOYA za chyba 24zł.

[ Dodano: 2009-06-09, 11:45 ]
żebym miał przy sobie kasę to bym sobie te frezy do mojej frezarki dokupił:)
widziałem też trochę tanich narzędzi takich jak np. opalarka za 34zł (chcę ją kupić) itp. ogólnie jest dużo narzędzi tańszych niż najtańsze na allegro :mrgreen:

Kupiłem tą ze stołem, może się kiedyś przyda. Ona ma 1200W a tamta druga miała 2450W, jestem ciekaw, czy te 1200W wystarczy, czy może się troszkę mulić?

set666, te frezarki to były jakoś w promocji czy stale są bo u mnie takich nie maja?
to jest TOYA czy POWER UP?

bingant napisał:
Ona ma 1200W a tamta druga miała 2450W, jestem ciekaw, czy te 1200W wystarczy, czy może się troszkę mulić?
przeciez wiesz ze to sciema
ja mam 650W i jest OK
te 1200w juz naprawde starcza ;)

kurdzio napisał:
set666, te frezarki to były jakoś w promocji czy stale są bo u mnie takich nie maja?
to jest TOYA czy POWER UP?
normalnie bez żadnej promocji. firma na pewno TOYA ale wykonanie i wygląd dokładnie jak handy power notool. bodajże była żółtego koloru ale nie dam sobie reki uciąć

Powrót