• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dyskusja o nowym projekcie na forum

To ja dogaduję Founteki :) Akurat masz bardzo dobrą do tego Founteka wersję Wavecore'a.

Od każdego przetworniki pożyczasz a potem nam uciekniesz!

A ile mam jeszcze w domu czyichś głośników na pomiary :) Jakbym miał z tym uciec to by mi auta zabrakło :

Klepnięte - znaleźli się chętni na kupno i pożyczenie głośników.
Będzie projekt na głośnikach Wavecor TW030 WA08 http://audiodrivers.eu/prest/pl/51-wavecor-tw030wa08.html oraz Fountek FW168 http://loudspeakershop.eu/glosnik-fountek-fw168-p-2114.html

---------- Post dodany o 17:37 ---------- Poprzedni post o 17:35 ----------

Raven - a może posłać głośniki do Ciebie? Masz ochotę?

A w jakim okresie czasu to ma być ?
Jak masz czas to rób.
Jak teraz to nie ma problemu (wrzesień)
Później pogoda będzie już gówniana i nie będzie mi się chciało sprzątać bałaganu po frezowaniu w domu ;)

Głośniki miałbyś w przyszłym tygodniu :)
Pytam bo może masz ochotę podziałać i masz czas.
U mnie to trochę potrwa :)

Jak zrobisz / albo będę miał gotowy projekt budek to mogę się pobawić ;)

---------- Post dodany o 17:47 ---------- Poprzedni post o 17:45 ----------

Zresztą niech się wypowie człowiek który będzie tego słuchał.
Do Ciebie ma bliżej.

Ja wykorzystam coś co już mam. Podłogówki od Wavecorów powinny się nadać :)
Dobra - to ja zrobię :) Podeślij mi głośniki :)

Wiem, ze temat juz praktycznie zamkniety ale gdybys LuSzTi chcial jeszcze wykorzystac TW030 WA08 to moge zasponsorowac cos w stylu co chlopaki wczesniej podawali za wieksze pieniadze. Myslalem pocichu o klonowaniu Twojego projektu na wavecorach ale wysokotonowka jest chwilowo niedostepna, no i 4 omy to moj Rotel nie pociagnie...

w ciągu około 2 tygodni będzie projekt podłogówek al170+HDS tw lub wavecor TW030 WA10.
Nie wiem jeszcze jak wavecory bo będę miał je jutro ale z HDS to zestaw kiler ;)

A co myślałbyś dokupić? Chcesz 18 stkę czy coś mniejszego?

Kupuj i ślij...ale dłuższą chwilę na to poczekasz :)

Powrót