UWAGI MODERATORA
Założyłem nowy wątek w powyższym temacie, aby nie zaśmiecać innych. Temat wrażliwy i nieunikniony, więc powinien być wydzielony i nie zamiatany pod dywan. | ![]() |
Jak zjedzą to postąpią głupio. Projekt jest komercyjny - zamawiając KIT dostajesz razem z częściami. Kupujesz albo nie. Konstruktor nie udostępnia topologi filtrów wiec sam części nie mógł kupić. A druga sprawa to że projekt był zaprojektowany dla takich części a zmiana ich na inne chociazby o innej tolerancji mógł by wszystko popsuć. No niestety Troels robi kosztowne projektyAle są tacy dla których to tygodniówka
Tak widać do porównując projekt i zdjęcie co dostałeś. Masz Elko zamiast superiorów i Superiory zamiast Alumenów. Rdzeniowe zamiast toroidów i powietrzne zamiast tasmówek
Ceny / cenami co kto lubi mi też zdarza się robić kolumny gdzie zwrotnice wychodzą w kwotach 6-8 tysiaków za parę i to do układów 3 drożnych a tutaj mamy 4 drożny. A tak swoją drogą też w przyszłym roku będę się mierzył z 2-3 projektami 4 drożnymiCieszy wzrost zainteresowania kolumnami wyższej klasy i wielodrożnymi.
Jestem tego samego zdania, dlatego nie udostępniam nic na forum

Każdy aspekt w kolumnie gra, każdy !
Ostatnią edycję dokonał moderator: