Oj, akurat Irek, to jak mi się wydaje raczej rozsprzedaje zupełnie po kosztach. Nawet płytki do iampa z grupowego wychodziły drożej. A przecież też było po kosztach produkcji.Irek chyba też płytek do uni v2 nie dał za free
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj, akurat Irek, to jak mi się wydaje raczej rozsprzedaje zupełnie po kosztach. Nawet płytki do iampa z grupowego wychodziły drożej. A przecież też było po kosztach produkcji.Irek chyba też płytek do uni v2 nie dał za free
Czego ostatnio nie dostałeś na forum że lamentujesz?
Dlaczego nie miałby wrzucać jakiś swoich projektów na zasadzie free to use ?
Marian najpierw naucz sie czytac ze zrozumieniem, a potem komentuj bo chlopie glupoty piszesz!!!
Reszta tak samo - ktorzy naskakuja, a nie wiedza nawet co napisalem.
Wielokrotnie pisalem, ze za ciezka prace nalezy sie wynagrodzenie
No za niedlugo do tego dojdzie, ze nikt nie bedzie pokazywal swoich projektow. Ale wtedy to forum przestanie istniec. Albo bedzie na zasadzie postow wiem, ale nie powiem Albo bedzie dzialac komercyjnie, co w jakims stopniu zaczyna byc faktem. Oczywiscie jestem zdania, ze za czyjas ciezka prace sie nalezy wynagrodzenie, jakas rekompensata. Ale troszkę szkoda, ze odchodzi sie od tej idei bezinteresownosci. W sumie jedyna wartość tego forum to wiedza przekazana bezinteresownie.
ok, spoko.Nie piszę tego oczywiście personalnie do niego, chodzi mi o ogólne stwierdzenie.
Tak, pod warunkiem, że projekt jest kompletny.
A nie na zasadzie "patrzcie jakie zajebiste kolumny zrobiłem, ale zwrotki nie publikuję", co jest oczywistym podtekstem.
wiadomo czego się boją
No właśnie nie wiadomo.
Skoro nie zarabiają na tym, to co stanowi problem do publikacji całości?
No właśnie nie wiadomo.