Witam,dzisiaj rozebrałem zwrotnice od zestawu GMS 1602,zastanawiaja mnie dziwne zworki które łacza nóżki rezystora i cewki,mam wrazenie ze sygnał idzie i przez rezystor i przez zworke,ta sama sytuacja jest w cewce.Czy to tak powinno być ???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Skoro fabryka tak to zrobiła i wszystko działa, to zapewne takfar77 napisał:.Czy to tak powinno być ???
Gdzieś to wyczytał?Hmm,wyczytałem że podobno trzeba usunąć jakies zworki w tej zwrotnicy a to są jedyne które widze
cursor napisał:Gdzieś to wyczytał?Hmm,wyczytałem że podobno trzeba usunąć jakies zworki w tej zwrotnicy a to są jedyne które widze
Z tego co wiem, to w zestawach GMS warto zmienić kondensator w torze tweetera na jakiś lepszy.
A sprawdzałeś kiedyś czy słychać różnicę między kondem bipolarnym, a tanim MKT lub MKP?adambb napisał:cursor napisał:Gdzieś to wyczytał?Hmm,wyczytałem że podobno trzeba usunąć jakies zworki w tej zwrotnicy a to są jedyne które widze
Z tego co wiem, to w zestawach GMS warto zmienić kondensator w torze tweetera na jakiś lepszy.
I co mu to da w niższowym zestawie za nieco ponad 100zł ???