• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

dziwny problem z modemem

Status
Ten wątek został zamknięty.
Teraz mi to mówisz? ;)
PS. Możesz mi powiedzieć dlaczego nie instalować sp3?
Wybacz ;)
W firmie mamy prawie 60 komputerów i nie chcę Ci źle powiedzieć, bo informatyk się tym zajmuje. Po ściągnięciu się SP3 biegał jak poparzony po firmie i wywalał je. Skutkiem instalacji SP3 było odebranie jakichś praw na kontach użytkowników (nie wszystkim, reguły nie było), które uniemożliwiały normalną pracę, więc tu również to może być związane z SP3.

Przy okazji, na szybko wyszukane.
http://poradnikwebmastera.blox.pl/2008/05/Problemy-z-SP3.html
http://vbeta.pl/2008/05/10/jakie-problemy-moga-ci-sie-przytrafic-po-instalacji-service-pack-3

Czyli radzisz mi zainstalować windę z sp2?
A mógłbyś mi polecić jakąś dobrą modyfikację xp opartą na sp2? Sam do tej pory korzystałem z WinDT `09 by DanTom (sp3)

Te problemy to nie od SP3 tlyko chyba od głupoty tego pseudoinformatyka...
WLasnie SP3 jest lekarstwem na wiele bolączek XP.
A co do laptopa to moze pamiec RAM zaczyna sie pindolic i sie cyrki dzieja.

A co do laptopa to moze pamiec RAM zaczyna sie pindolic i sie cyrki dzieja.
Niemozliwe. Dzis jeszcze pracowalem na 7 i nie bylo problemow. Mam za to nastepny win xp sp2 zawiesza sie podczas instalacji (moze to jednak pamiec?).
Kurcze juz nie mam pomyslow, a nie chce wracac na 7.

ir0nhide już tam szukałem, ale to nic nie dało.

Dzięki wszystkim za pomoc, wróciłem do win 7, tam przynajmniej wszystko działa bez najmniejszego problemu. Ale pamięci jeszcze sprawdzę ;)
Z mojej strony to wszystko. Temat do zamknięcia.

A niby z jakiej paki? Bo ty tak chcesz?

Tak. Poza tym jest to prośba do modera, a nie do Ciebie. Wszystko zostało wyjaśnione.
A na przyszłość proszę się wyrażać grzeczniej.
UWAGI MODERATORA
Zgodnie z życzeniem zamykam :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót