• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Eagle

Reakcji
14
Ze względu na brak odpowiednio prostego softu do PCB sięgnołem po eagla.No i w bibliotekach znalazłem pełen wybór scalaczków,jakieś kondziki...Skąd dorwać biblioteke najpotrzebniejszych elementów typu:rezystorki 0,125W;0,25W itd.Może ktoś kto w tym działa pomoże początkującemu koledze?Mnie chodzi o proste rzeczy,płyty do PC-ta nie będe przecież projektował :)
PZDR

Powinna być taka biblioteka - discrete i tam są rezystorki. Jeśli się mylę, to są one w innej bibliotece. Ale są na pewno.

Faktycznie,jest cos takiego.Wybaczcie bzdurne pytanie ale pierwszy raz bawię się takimi "edytorami".Jak dotąd starczał flamaster...ech,czasy sie zmieniają.No ale bardzo,bardzo dziękuje za wskazówki!
PZDR

Powrót