• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Edw, Pierwsze kroki - filtry aktywne

Reakcji
0
Ostatnim posiadanym przezemnie numerem EdW jest 03/02
wiem, że cykl wychodził do numeru 10/02. Czy ma ktoś z Was numery których mi brakuje?
pilnie potrzebuję skany tego artykułu.

Zygmunt, czemu akurat ten cykl?? o filtrach aktywnych bylo n-razy.. nawet napisano kilka książek. :p

akurat ten cykl, bo lubię czerpać wiadomości z wielu źródeł. Jeśli jeden autor napisze coś niezrozumiale, lub coś wogóle pominie, to może inny o tym wspomni :) a w Edw wszystko tak prosto piszą, w sam raz dla początkującego :)

[ Dodano: 2004-10-02, 10:43 ]
js, z elektrody sciągnąłem, ale albo mam problemy z rozpakowaniem pliku, albo pdf jest walnięty...

Dokladnie to samo znajdziesz w ksiazce "Wzmacniacze operacyjne" P.Goreckiego. Kiedys pokusilem sie o porownanie obu tekstu i sa w 99% IDENTYCZNE. Poprostu Pan Gorecki zebral do kupy wszystkie artykuly z EdW i wydal w postaci ksiazki.
Pozdro
Dexter

Powrót