Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ostatnim posiadanym przezemnie numerem EdW jest 03/02
wiem, że cykl wychodził do numeru 10/02. Czy ma ktoś z Was numery których mi brakuje?
pilnie potrzebuję skany tego artykułu.
akurat ten cykl, bo lubię czerpać wiadomości z wielu źródeł. Jeśli jeden autor napisze coś niezrozumiale, lub coś wogóle pominie, to może inny o tym wspomni a w Edw wszystko tak prosto piszą, w sam raz dla początkującego
[ Dodano: 2004-10-02, 10:43 ] js, z elektrody sciągnąłem, ale albo mam problemy z rozpakowaniem pliku, albo pdf jest walnięty...
Dokladnie to samo znajdziesz w ksiazce "Wzmacniacze operacyjne" P.Goreckiego. Kiedys pokusilem sie o porownanie obu tekstu i sa w 99% IDENTYCZNE. Poprostu Pan Gorecki zebral do kupy wszystkie artykuly z EdW i wydal w postaci ksiazki.
Pozdro
Dexter
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.