Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mam głośnik centralny własnej konstrukcji i niestety nie może stać za blisko telewizora. Czy istnieje prosty sposób w jaki można by go było ekranować domowym sposobem i ograniczyć pole magnetyczne głośników.
Najlepiej jak znajdziesz podobny magnes do tego co jest w głośniku i połączysz te magnesy ze sobą razem tak, aby ich pola magnetyczne się znosiły. Jedyne dobre rozwiązanie tego problemu.
Udało wam się wyekranować głośniki tak że wogóle nie zniekształcały obrazu w telewizorze ?
Ja w mojej centralnej kolumnie do obu głosników srednio-niskotonowych przykleiłem magnesy i rzeczywiście wpływ na obraz telewizyjny jest mniejszy ale nie spadł do zera.
Być może dlatego że wysokotowy nie jest ekranowany.
Ale do wysokotonowca trudniej znaleźć magnesik.
Wysokotonowe tez ekranujecie ?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.