• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[3-drożne] El Classico by Pteterycz

Uciekły mi kiedyś takie pierścienie do gdn 30 bardzo rzadkie
fce27zr6c9pma0inaqtf_1398588451.jpg

Może ktoś by potrafił zaprojektować taki pierścień i wtedy zlecić wykonanie jakiejś firmie.

Ostatnia edycja:
Srebrne altusowe pierścienie osobiście bardziej mi tu pasują. Niech widać, że to porządny altus.

Oczywiscie, ze z pierscieniami. Ale coz, jeden woli blondynki, drugi brunetki, trzeci rude, a czwarty facetow...

Na GDNa pierścienie takie jak elvis18 pokazał i w wysokotonowym przydał by się jakiś alu akcent np jak w AWX od stxa

Może ktoś by potrafił zaprojektować taki pierścień i wtedy zlecić wykonanie jakiejś firmie.
z fazka, zaglebieniami pod wkrety i z polerka to beda bardzo drogie zabawki
bez fazki, bez zaglebien moze wyjsc nie drogo. ale wtedy trzeba by zrobic wszystkie rozmiary (30-25-20-16-10cm) zeby wykorzystac odpad powstajacy w srodku

Raven tutaj są dwa to jakoś wygląda, jak patrzyłem w tej konfiguracji z jednym br to nie bardzo ;)

panowie a może zrobię podfrezowanie pod gdna tylko coś jak na zdjęciu ravena?

Musze to przemyśleć bo z ulepszania wiadomo czasem jak wychodzi...

Dzięki za opinie, milo ze się podobają ;)

Można zrobić ale będzie dużo elementów psujących scenerię i takie zdjęcie nie będzie się nadawało do pokazywania ;)

Jedne co udało mi się dzisiaj osiągnąć, jak się podoba mogę przy dziennym świetle zrobić ;)

Ale dla wprawnego który będzie robił kalendarz to pierwsze użyje i będzie git.

jak mozesz to daj po lewej ten stoliczek z lampka i zrob bardziej panoramiczne zdjecie - bedzie super! :)

Powrót